Aytekin Aras'ın anısına Fethiye'de hayır etkinliği
Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Fethiye'nin sevilen siyasetçilerinden Aytekin Aras için Fethiye Belediyesi önünde lokma, pide ve ayran hayrı gerçekleştirildi. Başkan Alim Karaca, Aras'ın örnek bir gönül adamı olduğunu vurguladı.
Fethiye Belediyesi önünde geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden, uzun yıllar CHP’de siyaset yapmış ve yerel yönetimde önemli görevler üstlenmiş Aytekin Aras hayrına lokma, pide ve ayran ikramı yapıldı. Aras’ın ailesi, yakınları ve Fethiye halkının bir araya geldiği günde, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Aras’ın hayatını ve Fethiye’ye katkılarını anlattı.
Karaca, “Aytekin abiyle yıllardır tanışıyoruz. Fethiye Belediyesi’nde geçen yıl 5 yıl boyunca şehrimize yapılan hizmetlerin altında imzası var. O bir gönül adamıydı. Zor durumdaki insanların yanında hızlıca yetişen, çok kıymetli bir büyüğümüzdü. Bizim için büyük bir şok oldu. Sağlıklı yaşamına dikkat eden, dostluğu ve vefasıyla örnek bir insandı” dedi. Başkan Karaca, Aras’ın kaybının ardından değerinin daha iyi anlaşıldığını belirterek, “Evladımla birlikte mezarı başında onu andık. Onun yokluğunu doldurmak çok zor. Bugün Filiz Hanım’la birlikte kıymetli eşi anısına bir hayır yapmak istedik. Mekanı cennet olsun, ışıklar içinde uyusun” dedi.
Derin üzüntüsünü dile getiren merhum Aytekin Aras’ın eşi Filiz Aras ise, “Aniden oldu. Kabullenmek çok zor. Yeri doldurulamaz birisi. Alışmak gerçekten çok zor” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.
Aytekin Aras hayrına Fethiye Belediyesi önünde lokma, pide ve ayran dağıtımı gerçekleştirilirken, Başkan Karaca, törende emeği geçen tüm meclis üyelerine, basın mensuplarına ve halka teşekkür etti.