Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak Fethiye'de Sevenleriyle Buluştu
Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, çocuklara yönelik kaleme aldığı 'Gerçek Kral Tanju Çolak' adlı kitabının lansmanı kapsamında Fethiye'de okulları ziyaret etti. Ege Kırtasiye Gross'ta düzenlenen etkinlikte çocuklar ve ailelerle bir araya gelen Çolak, gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, çocuklara ilham vermek amacıyla hazırlanan “Gerçek Kra Tanju Çolakl” adlı kitabının lansman programı kapsamında Fethiye’de bir dizi etkinliğe katıldı. Muğla’nın ardından Fethiye’ye gelen Çolak, okullarda öğrencilerle buluşurken, Ege Kırtasiye Gross’ta düzenlenen imza ve tanıtım etkinliğinde çocuklar ve ailelerle bir araya geldi.
“Fethiye’de Olmaktan Çok Mutluyum”
Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, “Dün Muğla’daydık, bugün de Fethiye’deyiz. Fethiye’de olmaktan da çok mutluyum. Güzel bir yer; Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri. Evet, bugün Tanju olarak “Gerçek Kral” kitabımızın burada lansmanını yaptık. Burada okullara gittik, okullara gidiyoruz. Gösterilen ilgi, sevgi, alaka on numara, beş yıldız. Bundan da çok mutluyuz. Tabii bugün de burada sevgili Ege Kırtasiye’de Raşit Bey’le beraber buraya toplandık. Okulun haricinde aileleri de kabul ediyoruz amaç çocuklarımızı mutlu etmek, amaç onları aynı havayı solutmak, onları yarınlara hazırlamak için çocuk kitabını çıkartmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Burada her şey var; hayatımdaki, çocukluk dünyamdaki ne istiyorsanız her şey var. Okunması lazım. Çocukları mutlu edeceğine inanıyorum, çocukları farklı yollara değil güzel işlere yönlendireceğini düşünüyorum. Nasıl topçu olduk, neler yaptık, anne baba ne yaptı, çocukluğumuz nasıl geçti; hepsi kitabın içinde. Tarih boyunca olacak; bundan sonraki süreçte belki ben rahmetli olacağım ama bu kitap her zaman raflarda en güzel yerlerde olacaktır. Bundan şüphe etmiyorum. Teşekkür ediyorum.” dedi.
“Ege Kırtasiye Gross Olarak Programlarımız Devam Edecek”
Ege Kırtasiye Gross İşletmecisi Raşit Fersiz, “Merhabalar, Ege Kırtasiye Gross. İsmim Raşit Persis. Bugün güzel bir etkinlik yapıyoruz. Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak bizlerle. Hâlen etkinliğimiz devam etmekte. Şu an Ege Kırtasiye Gross’tayız, okullarda etkinlikler yaptık. Bu etkinliklerimiz başka yazarlarımızla da devam edecek. Tanju Çolak’ın da aramızda olmasından, burada olmasından çok gururluyuz. Kendisine de çok teşekkür ederiz. Herkese sevgiler.” şeklinde konuştu.
“Bu Kitabı Tanju Çolak İle Kaleme Aldık”
Mor Elma Yayıncılık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yazıcı, “Tanju Çolak’la beraber bu kitabı birlikte kaleme aldık. Tanju Çolak, kendi çocukluk dönemini ve çocuklara ilham verecek şekilde anlattığı, çok güzel resimli, çocuklara yönelik illüstratör bir çalışma olarak yapıldı. Bu kitapta amacımız Tanju Çolak’la çocukları bir araya getirmek. İlgiyi görüyorsunuz zaten; şu anda Fethiye’deyiz, dün Muğla’daydık, çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Fethiye’de de bizi ağırlayan Ege Kitap Grosss Market’te Raşit Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimiz devam edecek; Tanju Çolak tüm Türkiye’de çocuklarla buluşmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.