Antalya Jeoloji Mühendisleri Odası ve Akdeniz Üniversitesinden Seydikemer Belediyesine Teşekkür Ziyareti

Antalya Jeoloji Mühendisleri Odası ve Akdeniz Üniversitesinden Seydikemer Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundular.

  • 1722
TAKİP ET

Akdeniz Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Özgür Aktürk, Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Jeoloji Yüksek Mühendisi Bayram Ali Çeltik ve Jeoloji Yüksek Mühendisi Recep Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan'a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Ziyaret esnasında Antalya Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik; İlçemiz genelinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından hazırlanan, 18.03.2018 tarih 30364 mükerrer sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, 01.01.2019 tarihinde yürürlüğe giren Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği ile 09.03.2019 tarihli 30709 mükerrer sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğ doğrultusunda belediyemizin yürüttüğü titiz ve başarılı çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Ayrıca karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Ali Türkan bu anlamlı ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme