'1. Fethiyespor Geleceğin Yıldızlarını Arıyor Turnuvası' sona erdi
Fethiyespor'un geleceğin yıldızlarını keşfetme amacıyla düzenlediği futbol turnuvası bugün oynanan final maçları ile sona erdi. Turnuvanın şampiyon takımlarına ödül töreni düzenlendi.
Fethiyespor'un düzenlediği "Geleceğin Yıldızlarını Arıyor" futbol turnuvası, 12 Mayıs’ta Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ın başlama vuruşuyla başlamıştı.
17 okuldan 7-11 yaş arası 600 öğrencinin katıldığı turnuvanın bugün son gününe gelindi. 5 ve 6.Sınıflar Üçüncülük maçında Atatürk Okulu ile İmam Hatip Okulu karşı karşıya geldi.
Mücadele 7-2 sonuçlandı. Saat 16.00’da 1. Ve 2. Sınıflar Finali’nde Gazi Okulu ile Yunus Nadi Okulu karşılaştı. Mücadeleyi penaltılarla 5-4 kazanan Gazi Okulu, şampiyon oldu.
Saat 17.00’de Gazi 1 ile Gazi 2 takımları karşılaştı. Mücadeleyi 6-1 kazanan Gazi1, 3. Ve 4.Sınıflar Finali’nde şampiyon oldu.
Saat 18.00’de 5. Ve 6.Sınıflar finalinde Karslıoğlu ile Atatürk 1 karşılaştı. O mücadeleyi de Atatürk takımı takımı 1-2’lik skorla kazanarak şampiyon oldu.