Amatör futbolda bu hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde:

  • 647
Amatör futbolda bu hafta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAL 9.BÖLGE 3.GRUP 
Muğla’yı Bal 9. Bölge 3. Grup’ta Muğlaspor ve Yatağanspor temsil ediyor.Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup 8. hafta da Muğlaspor Bornova Yeşilova deplasmanında 2-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Muğlaspor 6 puan ile 9. sıraya geriledi. Yatağanspor ise evinde Aydın B.Ş.Bld.Spor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Yatağanspor 10 puan ile ligin 5. sırada kaldı. Bu sonuçların ardından Muğla temsilcisi iki takım haftayı puansız bir şekilde tamamladı.
SÜPER AMATÖR B GRUBU
Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’u ligin ikinci yarısı başladı. 
Dalaman Bld.G.Spor evinde Menteşe Yerküpespor’u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi takım puanını 13’e yükseltirek liderliğini devam ettirirken  konuk takım puansız bir şekilde ligin son sırasında yer alıyor. Marmaris G.Spor A.Ş. evinde Seydikemer Bld.Spor’a 4-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından ev sahibi takım 7 puanla 5. sırada yer aldı. Seydikemer Bld.Spor 8 puanla 3. sıraya yükseldi. Ortaca Bld.Spor evinde Dalyanspor ile 0-0 berabere kaldı. Ev sahibi takım 8 puanla 4. sırada yer alırken Dalyanspor 11 puanla ligin 2. sırasında bulunuyor. 
Ertelenen 5. hafta mücadelesi  Seydikemer Bld.Spor- Dalaman Bld.G.Spor  karşılaşmasının tarihi belli oldu. Karşılaşma 22 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’da oynanacak.
1.AMATÖR C GRUBU
Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 8. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Yeşilüzümlüspor evinde Köyceğizsportif’i 15-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Bu sonucun ardından ev sahibi takım 16 puanla ligin ikinci sırasında yer alırken Köyceğizsportif puansız bir şekilde ligin son sırasında bulunuyor. Günlükbaşıspor evinde Çamköyspor ile 0-0 berabere kaldı. Ev sahibi takım 10 puanla 5. sırada yer alıyor, Çamköyspor 7 puanla 6. sırada yer aldı. F.Gençlik ve Spor Har. evinde F.Y.Mahalle K.Spor’u 3-2 mağlup etti. Ev sahibi galibiyetin ardından puanını 14’e yükselterek 3.sırada yer aldı.. F.Y.Mahalle  K.Spor 13 puanla 4. sırada yer aldı.
Köyceğiz Bld.Spor evinde oynayacağı Karaçulhaspor maçına çıkmadı. Böylelikle mücadeleyi Karaçulhaspor 3-0 kazanmış oldu. Bu sonucun ardından Karaçulhaspor puanını 18’e yükselterek ligin zirvesindeki yerini korudu. Köyceğiz Bld.Spor ise 7 puanla 7. sırada yer alıyor.

Bakmadan Geçme