ALZHEİMER DERNEĞİ'NDEN TEŞEKKÜR PLAKETLERİ

Fethiye Alzheimer Derneği Yönetimi tarafından derneğe katkılarından dolayı Eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Ak Parti Muğla eski Milletvekili Hasan Özyer'e plaket taktim edildi.

  • 5643
ALZHEİMER DERNEĞİ'NDEN TEŞEKKÜR PLAKETLERİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Alzheimer Derneği Yönetimi tarafından bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında derneğe katkılarından dolayı Eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve 21, 22, 25 ve 26. dönem milletvekilliği yapmış Hasan Özyer’e plaket taktim edildi.
Ziyaretler hakkında konuşan Dernek Başkanı Dr. Mehdi Sadat,’’ Fethiye deyince ilk akla gelen isimlerden Sayın Hasan Özyer, derneğimize ilk bağış yapanlardan birisidir. Fethiye ve derneğimiz için yaptıklarından dolayı kendisine teşekkür ziyaretinde bulunduk ve plaketini takdim ettik. Faruk Özyer ve Elif Özyer’e de keyifli sohbetleri ve iyi dilekleri için minnettarız’’ dedi.
FETHİYE’NİN EFSANE BAŞKANI SAYIN BEHÇET SAATCI’YI ZİYARET ETTİK
Konuşmasına devam eden Dr. Sadat,’’ Yönetim kurulu üyelerimiz ile Fethiye’nin efsane başkanı Sayın Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek Gündüz Yaşam Merkezimize katkılarından dolayı plaketini taktim ettik. Samimi bir sohbetten sonra her zaman yanımızda olduğunu belirten Sayın Saatcı’ya tekrar teşekkür ederiz’’ diye konuştu.

ALZHEİMER DERNEĞİ'NDEN TEŞEKKÜR PLAKETLERİ

Bakmadan Geçme