ALTIN, 'BURAYA BAŞIMIZI EĞEREK GELMİYORUZ'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, seyircisi önünde konuk ettiği Kocaeli Spor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmasının sonunda, Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın mücadeleyi değerlendirdi.

  • 930
ALTIN, 'BURAYA BAŞIMIZI EĞEREK GELMİYORUZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Kocaeli Spor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası ise Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın mücadeleyi değerlendirdi. 

ALTIN, “BURAYA BAŞIMIZI EĞEREK GELMİYORUZ”
Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Üzgünüm, çok üzgünüm. Pozisyonlarımız, üst düzey oynadığımız bir futbolla bu maçı kaybettik. Bireysel olumsuzluklar olabilir. Ama takımımızla gurur duyuyoruz. En azından onarılabilir. Buraya başımızı eğerek gelmiyoruz. Mücadele yönünden muhteşem bir oyun oynadık. Rakibimizin bildiğimiz pozisyonları da vardı bilmediğimiz pozisyonları da vardı. Sonlandıramadık. Kaçan goller oldu. Muhteşem bir seviyede oynadık. Maçlara değil buna üzülüyorum.  Telafi edebiliriz diye düşünüyorum. Taraftarıma çok teşekkür ediyorum stadı doldurdular. Futbolcularıma çok teşekkür ediyorum, takımlarını sahiplendiler. Bizim yapacak bir şeyimiz var. Artık futbol adına iyi şeyler sahaya sunup, onu da emekle süsleyeceğiz.” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme