Altın Alacaklar Dikkat! Bu Hafta Doğru Zaman mı? İslam Memiş Açıkladı
Yatırımcılar dikkat! Finans analisti İslam Memiş, bu haftaya dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Piyasaların yönü için Çarşamba günü açıklanacak olan ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararı belirleyici olacak. Memiş'e göre, bu gelişme borsa, dolar ve altın fiyatlarında sert hareketlere neden olabilir.
Piyasalarda Fed Öncesi ve Sonrası Ayrımı
Haber Global’de yer alan açıklamalarında İslam Memiş, bu haftayı “çarşambadan önce ve sonra” şeklinde ikiye ayırarak değerlendirdi. Fed’in faiz kararının ardından piyasalarda yeni bir dönemin başlayacağını belirten Memiş, özellikle Fed Başkanı Jerome Powell’ın yapacağı açıklamaların piyasalar için yön tayin edeceğini söyledi.
“Powell faiz indirimi sinyali verecek mi?” sorusunun kritik olduğunu vurgulayan Memiş, Donald Trump’ın Powell üzerindeki faiz indirimi baskısının da piyasaları etkileyebileceğine dikkat çekti.
Bakmadan Geçme
Muğla'da polisi şehit eden astsubayın beyin ölümü gerçekleşti
Fethiye’de Makine Mühendisi Simge Çelik: ‘Başarının cinsiyeti yok’
Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz’dan ‘EİDS’ uyarısı
Fethiye'de kapı sesi cinayeti dosyasında katil zanlısının 6 yıldır psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı
Fethiye'de kavurucu sıcaklık: Termometreler 41 dereceyi gösterdi
Muğla’daki Sığla ormanlarından 1 ton Sığla yağı üretimi bekleniyor