• Haberler
  • Güncel
  • Alper Kırtasiye'de 25. yıla özel indirimli ürünler tezgâhlarda yerini aldı

Alper Kırtasiye'de 25. yıla özel indirimli ürünler tezgâhlarda yerini aldı

11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için geri sayım başladı. Öğrencilerin ve velilerin heyecanla beklediği yeni dönem öncesinde, Fethiye'de 25 yıldır hizmet veren Alper Kırtasiye'de hareketlilik başladı.

  • 2309

Ülkemizde milyonlarca öğrenci, yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte okullarına geri dönmeye hazırlanıyor. Bu dönem öncesinde defter, kalem, çanta gibi kırtasiye ürünlerine olan talep artarken, Fethiye’de hizmet veren Alper Kırtasiye’de 25. yıla özel indirimli ürünler ise tezgâhlarda yerini aldı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı için açıklamada bulunan Alper Kırtasiye sahibi Alper Akcan, şunları söyledi:

"Tüm Fethiye halkına merhaba. Tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, idarecilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum. Her yıl olduğu gibi bu sene de Alper Kırtasiye olarak sezona hazırlandık. En iyi kaliteli, dünya markalarını, kanserojen içermeyen ürünler şuan raflarımıza değerli müşterilerimiz için hazır durumda. Her sene olduğu gibi bu senede de müşterilerimize yardımcı olmaya çalışacağız. 

“Çeşitlerimiz çok fazla”
1 liraya da kalemtıraş var, 25 liraya da kalemtıraş var. Öğrenciler kendileri seçim yaptıkları için, adeta bir market havasında olduğu için çeşitlerimiz çok fazla. O sebepten net bir fiyat bilgisi için mağazamızı ziyarete davet ediyorum. 

“Ürünleri minimum kar ile satışa çıkartıyoruz”
Biz bu ekonomiye çok alışamadığımız için geçen sene en yüksek çanta 500 lira civarındayken şuan bir bakıyoruz 1200-1300 lira olmuş. Vicdanen rahatsızlık duyuyoruz. Kar marjımızı minimuma indirerek geçen seneden elimizde kalan ürünleri geçen yılın fiyatıyla, bu sene yeni gelen ürünleri de çok minimum karlar ile vermeye çalışıyoruz.

“25. yılımıza özel fiyatlar sizleri bekliyor”
Bu yıl 25. yılımıza girdik. Bu sebeple Alper Kırtasiye'de özel indirimler, özel ürünler var. Mutlaka yardımcı oluyoruz. Bizi 3 harfli marketler ve diğerleriyle kıyaslamayın. Orada ki ürünleri, orada ki boyaları halkımız aldığında 1-2 ay sonra demode oluyor. Tekrar öğretmen aldırabiliyor. Bizim ürünlerimiz yılsonuna kadar garantilidir. Herhangi bir sorunda biz buradayız. Birebir değişim de yapabiliyoruz. Çantalarımızda özellikle garanti veriyoruz. Bir sorunda 1 yıl içerisinde tamirini firmanın kendisine göndererek ya değişim ya da tamirat yapılarak geliyor. Biz sizlere destek olmaya çalışıyoruz."

Alper Kırtasiye'de 25. yıla özel indirimli ürünler tezgâhlarda yerini aldıAlper Kırtasiye'de 25. yıla özel indirimli ürünler tezgâhlarda yerini aldı

Bakmadan Geçme