Alim Karaca, 'Halkın olanı halka teslim edeceğiz'

Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Çalış Plajı'nda halkın plaj kullanımını engelleyen kaçak yapıların yıkımına başladı. Güvenlik amacıyla Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından da desteklenen yıkım çalışmaları bittikten sonra alana Fethiye Belediyesi tarafından halk plajı yapılarak hizmete açılacak.

  • 2073
Alim Karaca, 'Halkın olanı halka teslim edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalış Plajı sahilinde kaçak ve ruhsatsız yapıldığı tespit edilen işletmelerin, gerekli yasal süreçlerin tamamlanmasından sonra işletmelere tahliye kararı tebliğ edildi. Sabah saatlerinde iş makineleri ile başlayan yıkım nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Zabıta Ekipleri de güvenlik amacıyla bölgede hazır bekletildi. Halkın kullanımını da engelleyen bu yapıların yıkım çalışmaları bittikten sonra alana, Fethiye Belediyesi tarafından Karaot ve İnlice’de yapıldığı gibi halk plajı yapılacak.  Halk plajında aynı halk evleri gibi hizmet verecek bir alan yapılarak, vatandaşlara uygun fiyat ile hizmet verilmesi sağlanacak.
“Halk Plajı yapacağız”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Koca Çalış’ta yıllardır faaliyet gösteren derme çatma yapılmış kaçak yapıların yıkımını gerçekleştiriyoruz. Bu bölgeye Karaot ve İnlice’de olduğu gibi halk plajı yaparak, halkın olanı halka teslim edeceğiz. Bu alanların yıllardır ne kadar kötü gözüktüğü ortada. Halkımızın plaja geçiş alanların kapalı olduğunu gördük. Gerekli işlemleri başlattık. Ekiplerimiz bu alanda hızlı bir şekilde bu kötü görüntüleri ortadan kaldırmak için çaba gösteriyorlar. Fethiye Belediyesi olarak bu alana, aynı Karaot ve İnlice’de yaptığımız gibi çok güzel bir halk plajı yaparak hizmete açacağız” dedi.
 

Bakmadan Geçme