Ali Sabancı ameliyata alındı! 48 saat uyutulacak

Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da sürat botu ile kaza geçirmişti. İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirilmişti ve ardından ambulans uçak ile İstanbul'a sevk edilmişti. Doktorlar, Ali Sabancı'yı yeniden ameliyata aldı ve 48 saat uyutulmasına karar verdi.

  • 1619

Yunan adaları turu sırasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri Bodrum'daki ilk müdahalenin ardından İstanbul'da devam ediyor. Aort damarına stent takılan Ali Sabancı dün akşam saatlerinde yeniden ameliyata alındı. Yoğun bakıma alınan Ali Sabancı’nın 48 saat kadar uyutularak izlenmesi kararlaştırıldı.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi. Esas Holding'den yapılan açıklamada, "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tüm operasyonları başarıyla sonuçlanmış olup sağlık durumları daha da iyiye gitmektedir ve titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunar, geçmiş olsun dilekleri için teşekkürlerimizi iletiriz" ifadelerine yer verildi. 

Bakmadan Geçme