Ali Özgür Kullukcu Seçimi Değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu parti binasında 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi

  • 4207
Ali Özgür Kullukcu Seçimi Değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu parti binasında 24 Haziran’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Başkan Kullukçu ‘24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce Muğla’da birinci oldu. Türkiye’de ikinci olduk’ dedi.

Başkan Kullukçu gazetecilere yaptığı açıklamada 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri sürecini geride bıraktık. Millet iradesi sandıkta tecelli etti. Tüm sonuçlara saygı duyduklarını dile getirdi.

Türk Milleti oylarını kullandı ve kararını verdiğini söyleyen Kullukçu “Fethiye İlçe Başkanlığı olarak 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı  adayımız sayın Muharrem İnce’ye verilen oylar ve gösterilen teveccüh Muğla’da  çok önemli  sonuç almış ve birinci olmuştur. Türkiye’nin diğer illerinden gelen sonuçlarla maalesef ikinci olduk" dedi.

Seçimi iyi bir sonuçla bitiremediklerini vurgulayan Başkan Kullukçu “Muğla’da 7 Milletvekilliğinin 4’ünü elde etmiş ve 3 olan Milletvekili sayısını 4’e yükseltmiştir. Milletvekilliğini  Cumhuriyet Halk Partisi kazanmıştır. Bu bizim için önemli bir başarıdır. Fethiye İlçe Başkanlığı olarak da Fethiye’den seçilecek bir adayımız olmamasına karşın, Fethiye’de birinci parti olma özelliğimizi devam ettirdik. Fethiye olarak görevimizi yerine getirdik. Bu sonuçların Fethiye ve Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyor” diye konuştu.

PARTİLERİN İTİRAZ ETME HAKKI VAR

Her siyasi Parti’nin delil ve dayanakları varsa  itiraz etme hakları olduğunu belirten Başkan Kullukçu “İlçe Seçim Kurullarında gerek, İl seçim kurullarında nihai olarak Yüksek Seçim Kurullarında karara bağlanacaktır. Biz bu süreci takip ediyoruz, sürecin sonunda bir şey değişeceğini düşünmüyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme