Ali Kırca, Karaca'yı ziyaret etti

Haber sunuculuğu deyince ilk akla gelen isimlerden biri olan Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti.

  • 1463
Ali Kırca, Karaca'yı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü sunucu Ali Kırca, Belediye Başkanı Alim Karaca ile samimi bir ziyaret gerçekleştirdi. Ali Kırca, Belediye Başkanı Alim Karaca’ya misafirperverliği için teşekkür etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, Ali Kırca’nın Türkiye’de haber sunuculuğu denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer aldığını söyledi. Kırca’ya nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Karaca, “samimi ziyareti ve sohbetiyle bizleri onurlandırdı” dedi. 
ALİ KIRCA KİMDİR?
1948 yılının Aralık ayında Akşehir’de doğdu. 1963 yılında İstanbul’a gelen Ali Kırca, Deniz Harp Akademisi’nden mezun oldu. 1969 yılında deniz teğmeni iken bir bildiri nedeni ile ordu ile ilişkisi kesildi. 17 yaşında medyaya ilgi duyan Kırca, İstanbul Üniversitesi’nde bir süre eğitim gördükten sonra, 1974 yılında TRT’de muhabir olarak mesleğe başladı. TRT’de çeşitli görevlerden sonra TRT Haber Dairesi Başkanlığı’na yükseldi. “Yurttan-Dünyadan” ve “32. Gün” programlarını hazırlayarak, “Açık Oturum” programını yöneten Kırca, önde gelen liderlerle yaptığı röportajlar sayesinde başarılarını ikiye katladı.
 

Bakmadan Geçme