Alan tanıtımları yapıldı

Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi'nde öğrencilerin alan seçimlerini kolaylaştırmak için alan tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtıma, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Baki Burucu katıldı.

  • 645
Alan tanıtımları yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi’nde 11 ve 12.sınıf öğrencilerinin yaptığı sunumlarla okuldaki alanlar hakkında bilgi verildi. Yiyecek-içecek, moda tasarım, seyahat-konaklama gibi birçok alanı içinde barındıran Kız Meslek Okulu, alt sınıf öğrencilerine ve velilere bu alanların tanıtımını gerçekleştirdi. 
Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Baki Burucu alan tanıtımlarına katılıp alanlar hakkında bilgiler aldılar. Çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşen alan tanıtımı, Kaymakam Balcı’nın hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.Alan tanıtımları yapıldıAlan tanıtımları yapıldıAlan tanıtımları yapıldıAlan tanıtımları yapıldıAlan tanıtımları yapıldıAlan tanıtımları yapıldıAlan tanıtımları yapıldı

Bakmadan Geçme