AKP ve CHP'de mevcut vekiller listenin dışında kaldı

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili seçimlerine sayılı günler kala AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer partilerde milletvekili adayları belli oldu

  • 937

 Açıklanan listelere göre, AK Parti (Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan) ve CHP Muğla’da (Mürsel Alban, Süleyman Girgin, Burak Erbay ve Suat Özcan) mevcut milletvekilleri liste dışı kaldı. İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ise yerini korudu.
14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi 9 Nisan Pazar günü tüm partilerde heyecan dolu anlar yaşandı. 28.dönem milletvekili seçimlerine sayılı günler kala AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti ve diğer partilerde milletvekili adayları belli oldu. AK Parti ve CHP Muğla’da mevcut milletvekilleri açıklanan listelerde yer almadı. AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Demir ve Yelda Erol Gökcan ile CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Süleyman Girgin, Burak Erbay ve Suat Özcan liste dışı kaldı. İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ise listeye yeniden girdi. Öte yandan sosyal medya hesaplarından açıklama yapan vekiller, veda paylaşımında bulundu.
  

Bakmadan Geçme