Akdenizli Opet 4 Yaşında

Seydikemer'in Alaçat Mahallesi'nde 2015 yılında hizmete giren AkdenizliOpet 4. yıldönümünü kutladı. Açıldıktan bir yıl sonra Türkiye genelindeki (2016 yılı içindeki sayı)1066 Opet istasyon arasında En İyi Opet seçilen Akdenizli Opet 4 yaşını pasta keserek kutladı.

  • 947
Akdenizli Opet 4 Yaşında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Opet akaryakıt istasyonları arasında gizli müşterilerin ve diğer müşterilerin verdikleri görüş ve ulaştırdıkları rapor; müşteri memnuniyeti dayalı kriterlerden oluşan raporla birlikte Türkiye birincisi seçilmişlerdi. Sektörlerdeki başarını yeni işletmesi akaryakıt sektörünün dev ismi Opet bünyesinde gösterdi.

 

Karakteri ve işletmecilik anlayışı ile hep takdir toplayan taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan birçok işletme kazandırarak sağladığı istihdam ile ekmek kapısı yaratan genç iş adamı Önder Akdenizli çalışanlarıyla birlikte 4. yılını kutladı.

 

Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, “Bizler kadro olarak müşteri memnuniyeti için elimizden geleni yapıyoruz. Bizleri tercih eden tüm müşterilerimizi çok teşekkür ediyoruz”dedi. Çalışanlarla birlikte kesilen 4. yıl pastası müşterilere ikram edildi.

Bakmadan Geçme