Akdenizli, '65 Mahallemizden De Birinci Çıktık'

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday B. Önder Akdenizli, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından seçim koordinasyon merkezi önünde kendisine destek olan partililere seslendi. Başkan Akdenizli, '65 mahallemizden de birinci çıktık' ifadelerini kullandı. 

  • 782

Akdenizli, '65 Mahallemizden De Birinci Çıktık'

Yeni dönemde Seydikemer’i daha ileriye taşıyacaklarını kaydeden Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday B. Önder Akdenizli, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Seydikemere hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Akdenizli, konuşma devrinin yerini icraat devrinin aldığını söyledi. 

Akdenizli, '65 Mahallemizden De Birinci Çıktık'

SİZLER OLDUĞUNUZ SÜRECE SIRTIMIZ YERE GELMEYECEK
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli yaptığı konuşmada, “Benim için diyorlar ki Fethiye’de oturuyor. Utanın! 180 personelim var Seydikemer’de çalışıyor. 4 tane anahtarını açtığım evim var. Utanın! Nerede oturduğum çok mu önemli saygıdeğer hemşehrilerim? Nerede bunlar hani AK Parti’yi çok seviyorlardı? Var mı aranızda? Demek ki onlar AK Partili değil. Onlar Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı değil. Onlar Devlet Bahçeli’yi sevmiyorlar. Onlar sadece kendilerini seviyorlar. Onlar sadece ceplerini seviyorlar. Eğer ceplerini ben doldursaydım hepsi buradaydı. 65 bin 281 Seydikemerli hemşehrimin omzumda, sırtımda ne kadar yükleri olduğunu biliyorum. Kul hakkının ne olduğunu bilen bir kardeşiniz var. Ben onların kıblesini de biliyorum, 5 vakit namazını da biliyorum. Herkes haddini bilecek. Sizler olduğunuz sürece sırtımız yere gelmeyecek. Onlar utansın! Ben 1 yıl önce yola çıktım. Sayın vekilimizin milletvekilliği adaylığı sonrasında meclis çokluğuyla başkan oldum” şeklinde konuştu. 

Akdenizli, '65 Mahallemizden De Birinci Çıktık'

SEYDİKEMER’DEN ASLA ÖDÜN VERMEYECEĞİM 
Konuşmasını sürdüren Başkan Akdenizli, “1 yıldır gecemi gündüzüme katıp Seydikemer’i nasıl ileri taşıyabiliriz bunun peşinde koşuyorum. 1 yıldır çocuklarımdan, eşimden hepsinden ödün verdim ama Seydikemer’den ödün vermedim vermeyeceğim! İnşallah Seydikemer’i ileri hep beraber taşıyacağız. Konuşma devri bitiyor, icraat devri başlayacak. Birer birer projelerimizi Seydikemer’e kazandıracağız. Seydikemer adından söz ettiren bir ilçe olacak. Birlikte başaracağız. Benim 380 çalışma arkadaşım var. Hiçbirinin birbirinden farkı yok ben sadece takım kaptanıyım. Onlarla birlikte Seydikemer’de sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah beni bana güvenenlere mahcup etmesin. Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin başkanına ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı’mızın bileşenlerinden AK Parti ve MHP yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyorum. İki aylık seçim sürecinde hiç kimsenin aleyhine konuşmadım. Önümüze baktık, bakmaya devam edeceğiz. Bize neler yazdılar, neler söylediler hep beraber okuduk Allah onları bildiği gibi yapsın. Benim analarım burada bacılarım burada Allah sizden razı olsun. Devletin imkanlarını kullanıyor dediler, neler dediler... Hangi devletin hangi yetimin hakkını kullanmışım? Çıksın buraya söylesinler! Yörükler buradalar, hoş geldiniz. Rüşvet aldınız dediler, ben ve ekibime ispatlamazsanız namertsiniz! Ben bu yola çıkarken bana inanan öncelikle sayın Cumhurbaşkanıma, Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerimi arz ediyorum. Ben Yörük çocuğuyum. Ağabeyim Yakup Otgöz’den de Allah razı olsun. Başladığım günden bu yana yanımda dimdik duran Cumhur İttifakı’nın bileşenleri Mehmet Arıç ve Ali Büklü’ye çok teşekkür ediyorum. Hizmet yapma icraat yapma zamanı başladı. Yarından itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Akdenizli, '65 Mahallemizden De Birinci Çıktık'

Bakmadan Geçme