Akça, 'AK Belediyecilikle buluşturmak istiyoruz'

AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça, 'Önümüzdeki yerel seçimlerde başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kalan diğer belediyeleri de AK Belediyecilikle buluşturmak istiyoruz' diyerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

  • 856

“Tüm hemşerilerimizi Muğla teşkilatlarımıza davet ediyoruz” diyen AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça, başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kalan diğer belediyeleri de AK Belediyecilikle buluşturmak istediklerini vurgulayarak çeşitlik açıklamalarda bulundu.

Akça, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Kuruluşundan bu yana milletimizin teveccühü ile her geçen gün büyüyen AK Parti ailemize yeni katılımlar oldu. Türkiye Yüzyılı yolunda biz de varız diyen 215 Muğlalı hemşerimiz il ve ilçe teşkilatlarımıza gelerek AK Parti’ye üyeliklerini yaptırdılar.

Girdiği her seçimde olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden olan Mayıs 2023 seçimlerinden de başarı ile çıkan, partimiz yaklaşan yerel seçimler için de çalışmalara başlamış durumdadır.
Son yerel seçimlerde Muğla’mızda belediye sayımızı Cumhur ittifakı ile birlikte yediye çıkarmıştık.

Önümüzdeki yerel seçimlerde de başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kalan diğer belediyeleri de AK Belediyecilikle buluşturmak istiyoruz. Özellikle yerel seçim arifesinde gerçekleşen katılımlar bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.

 Tüm hemşerilerimizi Muğla teşkilatlarımıza davet ediyor,  hep birlikte olunca daha güçlü olacağımızı ifade etmek istiyorum.”
 

Bakmadan Geçme