Ak Partili Adaylar STK'ları Ziyaret Ediyor (video)

AK Parti Muğla Milletvekili adaylarından Muhittin Kayabaş ve Eylem Tan Fethiye'de STK'ları ziyarette bulundu.

  • 842
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ak Partili Adaylar STK'ları Ziyaret Ediyor (video)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla Milletvekili adaylarından Muhittin Kayabaş ve Eylem Tan Fethiye’de STK’ları ziyarette bulundu. Kayabaş ve Tan beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Üyeleri ile Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, FTSO Başkanı Osman Çıralı’ya ziyaretlerde bulundular. Fethiye ve çevresinin bekleyen projelerinin de öne çıktığı ziyaretlerde 3. sıra Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş “Diğer partiler Fethiye’den kazabilecek yerden aday koymadılar. AK Parti olarak kazanmaya en yakın biziz. Fethiye’nin sorunlarını da seçimi, kazanıp biz çözeceğiz” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili adaylarından Muhittin Kayabaş ve Eylem Tan Fethiye’de STK’ları ziyarette bulundu. Kaayabaş veTan beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Kadısı ve Gençlik Kolları Başkan ve Üyeleri ile Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, FTSO Başkanı Osman Çıralı’ya ziyarette bulundular. Muğla Milletvekili 3.sıra adayı Muhittin Kayabaş ve 5.sıra adayı Eylem Tan bu ziyarette Fethiye ve çevresinde ki esnafların gelen sorunlarını dinlediler.

YATIRIMLAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Fethiyeli Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş Fethiye’nin bekleyen önemli projeleri bulunduğunu seçilirse bunları en iyi şekilde takip edeceğini belirtti. Kayabaş “Fethiye ile ilgili çok önemli yatırımlar var. Bu devletin gücü ile olacak yatırımlar. İnşallah bu yatırımlar için hep beraber, kol kola girip gerçekleştireceğiz. Şuanda gittiğimiz de bir kardeşiniz, muhatabınız olacak. Ben gelecek nesil için, evlatlarımız, torunlarımız için Fethiye’ye ne yaptığımın hesabını vermek zorundayım, vermeliyim.  Bu amaçla gitmek istiyoruz. İlçemizde en büyük sorun iş. Bu nasıl olacak? Fethiye’yi büyüterek olacak. Bahsedilen projeleri gerçekleştirerek olacak. Yıllardan beri çiftçilerle iç içeyiz. Onların dertlerini, sorunlarını biliyoruz. Tarımı nasıl yayabiliriz. Daha nasıl iyi ürünler elde edebiliriz? Ürünlerde çeşitliliği nasıl elde edebiliriz? Hedefimiz Fethiye’ye bir eser bırakabilmek. Fethiye için çivi çakan olmak istiyorum. Sonuçta Fethiye bunu takdir ediyor. Kazanabilecek yerden, diğer partilerden aday koymadılar. Kazanabilecek yerden aday koydular. Farklı farklı milletvekili adaylarımız çıktı. Onlarda dostlarımız. Muğlalı olarak biz hepsini kucaklayacağız elbette. Dostluk havasında bir seçim geçmesi en büyük dileğimiz. Hiçbir zaman kavga, dövüş olmadan sevgi içerisinde gerçekleşmesidir. Fethiye’nin, Seydikemer’in, Muğla’nın diğer sorunlarını çözmeye, burada bir eser bırakmaya, arkamızdan hayır duası almaya bizde talibiz. Bunu birçok arkadaşımız yapmıştır. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Birde Fethiye’nin evladına sahip çıksınlar diyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLMELİ

Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir’de tüm partilerin Milletvekili adaylarına başarılar dileyerek Fethiye’nin kruvaziyer turizm, körfez temizliği, Kayaköy projesi gibi önemli projelerin bulunduğunu hatırlatarak “Huzurevi yapalım dedik. Bir araştırma yaptık. Fethiye’de mi yoksa Üzümlüye mi yapılsın diye düşünürken Üzümlü’ye yapılmasında karar aldık. Fethiye Belediyesi’nin yeri var Üzümlü’de beş dönüm yer. Hastane, okul yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Eğitime katkı, sağlığa katkı bunlar güzel bir şey. Sağlığa yaptığımız katkı bölgeye katkı. Sağlığa ve eğitime yapılan yatırım her zaman değerli” diye konuştu.

STK’LARA İHTİYACIMIZ VAR

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ise “Kamu binaların nerdeyse yüzde 90’ı tamamlandı. Daha birçok yatırımlarımız var. Fethiye de genel yapılabilecek işler de var” dedi. Fethiye’nin bekleyen projelerini AK Parti olarak bizim iktidarımız gerçekleştirecek diyen Kadir Sarıhan “Fethiye siyasi, ticaret ve coğrafik anlamda çok geniş bir alana sahip. Bunun için hep birlikte gücümüzü sahaya taşıyarak oradan Ankara’nın da katkılarıyla Fethiye’mize ihale edeceğiz. Sivil Toplum Örgütlerine ihtiyacımız var. Onlarında siyasete ihtiyaçları var. Hastanede sağlık hizmetleri, okullarda eğitim hizmetleri vermek Esnaf Odasının başarı bildirgesidir. El ele tecrübelerimizle Fethiye’yi taşıyacağız. Hep söylediğimiz yatırımların birer birer gerçekleşmesi, adım atılması bölge için bir gurur kaynağı. Göcek Tüneli açıldı. Vatandaşlarımızın talebi ücretsiz olması konusunda ama o günün şartlarında açılsın diye biz ısrar ettik. Nasıl olursa olsun, açılsın dedik. İkincisi açıldı. O da hizmete girdi. Firmanın sözleşmeyi öne alması ile birlikte 7 yıl sonra da kamunun yararına istediğimiz şekilde devam edecektir hizmete. Ben Sivil Toplum Örgütleriyle görüşürken herkesin söylediği şey körfez temizlensin, turizm Fethiye’de 12 ay yayılsın, ardından kurulacak tesise gelsin. Hepimizin sıkıntısı işsizlik. Müracaat edenlerin, selam verenlerin yüzde 80’ni işsizlikle ilgili talepleri var. Bunun yolu istihdam yaratacak tesisler açmaktır. Bu da yine AK Parti iktidarı ile devam edecektir” dedi.

BÖLGEMİZDEN MİLLETVEKİLİ GÖRMEK İSTİYORUZ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’da AK Parti’li Milletvekili adaylarına teşekkür ederek FTSO olarak teleferik projesi hayata geçirilmektedir. FTSO‘dan her konuda destek oluruz. Bölgemizden milletvekili arkadaşları parlamento da görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme