AK Parti Muğla milletvekili adayı Yakup Otgöz, depremzedeler ile bayramlaştı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye'de yaşayan depremzedeler ile bayramın ikinci günü bayramlaştı.

  • 439

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, beraberinde AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Turgay Öztürk, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, AK Parti Fethiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ile birlikte asrın felaketi olarak nitelendiren deprem felaketinin ardından Fethiye’ye gelen depremzedelerin bayramını tebrik etti. 

AK Parti Muğla milletvekili adayı Yakup Otgöz, depremzedeler ile bayramlaştı

Fethiye’deki KYK Yurdu, Polis Evi, Karayolları Misafirhanesi ve Orman İşletme Misafirhanesi’nde kalan depremzedeleri ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, büyüğünden küçüğüne herkesin bayramını tebrik edip, çocuklara çikolata ikramında bulundu. Depremzede aileler ile sohbet eden ve onların üzüntülerine ortak olan Yakup Otgöz, devlet millet el ele bu zor günleri atlatacaklarını söyledi. 

AK Parti Muğla milletvekili adayı Yakup Otgöz, depremzedeler ile bayramlaştıZiyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Yakup Otgöz; “Depremden bu yana gerek devlet gerek millet olarak seferberlik ruhu içerisinde depremzede ailelerimizle bir dayanışma örneği sergiledik. Bayramlar birlik ve beraberliğin en çok arttığı, dayanışmanın kuvvetlendiği özel günlerdir. Bu günlerde birbirimize olan desteğimizi arttırmak için, depremzede kardeşlerimizin yanında olabilmek için Fethiye’deki kardeşlerimizi ziyaret ettik. Çok şükür bu zor günlerde millet olarak kenetlenmesini biliyoruz. Devlet millet olarak nasıl geçmişte felaketlerin üstesinden geldiysek inşallah bu depremin yaralarını da saracak, bu felaketin de üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme