AK Parti Muğla İl Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Muğla'da AK Parti İl Danışma Kurulu ve Teşkilat Akademisi toplantısı, hafta sonu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya partinin üst düzey yöneticileri, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilat temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Mahir Ünal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ak Parti olarak 23 yıldır Türkiye’yi aldığımız noktadan geldiğimiz noktaya baktığınızda, bu kadar badireyi atlattıysak, ben hiçbir zaman Tayyip Erdoğan’ın gözlerinde kaygı, kuşku, endişe, şüphe, korku görmedim. Her zaman, her olayda Tayyip Erdoğan’ın gözlerinde biz ne gördük? Kararlılık, irade, inanç ve cesaret gördük. Halka hizmet gördük.
Eğer verdiğiniz mücadeleye inanmıyorsanız, endişeleriniz, korkularınız, kaygılarınız varsa, bu gözünüzle ve sesinizle hemen yanı başımızdaki teşkilatlara ulaşın. Göreceksiniz ki sorunlara çare vardır. Halkın mutluluğu ve refahı için çalışırlar. Ak parti teşkilatları halk için vardır. Ak Parti teşkilatları kıymetlidir kardeşlerim. Bizim işimiz hakkı, hakikati söylemektir, doğru.
Ama liderle konuşmanın, liderin ekibiyle konuşmanın, teşkilat mensubu olmanın hepsinin bir neyi vardır? Kültürü vardır, teamülü vardır.
Biz teşkilat, lider ve doktrin derken neyi kastediyoruz?
Bir liderin oluşturduğu psikolojiden bahsediyoruz.
Bugün Muğla’da İl Danışma Toplantısı’nda bu kalabalığı, bu coşkuyu görünce İl Teşkilatımızı canıgönülden kutlamam gerekir.”
Bakmadan Geçme





