AK Parti milletvekili adayı Yakup Otgöz '21 yıllık süreçte büyük başarıların altına imza attık'

Seçim çalışmaları kapsamında Ortaca'da muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz 'Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 21 yıllık süreçte büyük başarıların altına imza attık. Bu başarılar devam etsin. Bu sürecin bozulmaması ve kesintiye uğramaması için bu seçim çok önemli' ifadelerini kullandı.

  • 720

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Ortaca ilçesini ziyaret etti. Ortaca’daki esnafları ziyaret eden ve ardından Ramazan Ayı’nın son iftar yemeğini Ortacalı muhtarlar ve vatandaşlarla yapan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz’e, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hakan Fevzi İlhan, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan ve İlçe Teşkilatı eşlik etti.
Seçim çalışmalarına Ortaca ilçesinde devam eden Yakup Otgöz, ilk olarak ilçe esnafını ziyaret edip, hayırlı işler diledi. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla da kucaklaşan Yakup Otgöz, kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti. Esnafların ve vatandaşların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek verdiğini, bu destek sayesinde 21 yıllık başarının 14 Mayıs’ta taçlanacağını dile getiren Yakup Otgöz; “Muğla’da adaylığımızın açıklandığından itibaren durmuyoruz, çalışıyoruz. Muğla’mızın her ilçesine gidip, vatandaşlarımızla kol kola, el ele sohbet ediyoruz. Milletimizin bize olan güveni tam. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü Türkiye’yi inşa edeceğiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında “yerli ve milli” anlayışıyla çok daha güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.


Esnaf ziyaretlerinin ardından Ortaca’nın Ekşiliyurt Mahallesinde Mahalle Muhtarları ile Ramazan Ayı’nın son iftar programına katılan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, muhtarların taleplerini dinleyip tek tek not aldı. Buradaki programa; AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, , AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hakan Fevzi İlhan, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan ve İlçe Teşkilatı, Ekşiliyurt Mahalle Muhtarı İsa topal ve Mahalle başkanı Mehmet Nuri Özdemir ile vatandaşlar katıldı.


OTGÖZ: “BAŞARILI OLMA MECBURİYETİMİZ VAR!”
Siyasi hayatına muhtarlıkla başladığını dile getiren Yakup Otgöz; “34 yıllık siyasi hayatım, Karadere Muhtarlığı ile başladı. Belediye Başkanlığı ile devam etti. Vatandaşlarımıza hiçbir ayrım yapmadan, eşit hizmet götürmeye özen gösterdim. Vatandaşlarımızın teveccühü, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bugün sizlerin karşısında Muğla Milletvekili Adayı olarak çıkıyorum. Sizden 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve bizlere destek olmanızı istiyorum. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 21 yıllık süreçte büyük başarıların altına imza attık. Bu başarılar devam etsin. Bu sürecin bozulmaması ve kesintiye uğramaması için bu seçim çok önemli. Başarılı olma mecburiyetimiz var. O nedenle durmak bilmeden çalışacağız, 14 Mayıs’ta yeni zafer yazacağız” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme