AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı önünde yapılan ilçe başkanlığı devir teslim töreninde, Ak Parti Muğla Milletvekilli aday adayı Turgay Öztürk, görevini Turhan Kovancı'ya devretti. Törene, AK Parti milletvekili aday adayları, AK partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı

  • 858
AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turgay Öztürk, “Görevimiz bitiyor ama inşallah başka görevler yapacağız”

Görevini teslim eden Turgay Öztürk, ilçe başkanlığını üç yıldır sürdürdüğünü kaydederek, “Bu bayrağı ben Bekir Abi’den aldım, Turhan kardeşime veriyorum. Dokuz yıldır da belediye meclis üyesiyim. Aday adayı olan herkes gibi ben de bu iki gömleğimden sıyrılıyorum, Turhan kardeşimiz tecrübeli olduğu için gözüm arkada kalmayacak” dedi. 

2003 yılından beri AK Parti içinde siyaset yürüttüğünü belirten Öztürk, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu yolda yürümekten onur duydum. Görevimiz bitiyor ama inşallah başka görevler yapacağız. Aday adayı olanlara da hayırlı olsun diyor ve ilçe başkanlığı görevimde çalışma yürüttüğüm herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kalbini kırdıklarımız varsa, hakkınızı helal edin, ben helal ediyorum. Turhan Kovancı da her zaman neye ihtiyaç duyarsa, yanındayım” dedi. 

Kovancı, “Herkesi AK Parti çatısı altında birleşmeye davet ediyorum”

Öztürk’ten görevi teslim alan Turhan Kovancı da, konuşmasına depremden etkilenenleri anarak başladı. 

Kovancı devamla şöyle konuştu: 

“AK Parti teşkilatı kurulduğu günden, beri birçok kişi emek verdi. Bu bayrağı da son teslim alan benim, benden önce bu bayrağı sürekli dalgalandıran, hizmet eden isimlere teşekkür ediyorum. 

Partimiz yaklaşık 20 yılı geçen teşkilatlanma sürecinde millete hizmet etti, hamd olsun millet sürekli bizi iktidar yapıyor. Tabii teşkilatlar arasında mutlaka dargınlık, küslük oluyor. Buradan partimiz içinde görev almış, gelmiş ama istediği olmamış, küsmüş, AK Parti’ye gönül veren herkese ve halkımıza, sesleniyorum. Sizler her en sebepten olursa olsun, neye darıldıysanız ilçe başkanı olarak özür diliyorum. Eğer kırgınlığınız varsa, bana söyleyin. Sizi kırmayacağım, egomu, benliğimi yerle yeksan edeceğim ve amacım bu teşkilatı diri ve bir tutmaktır. Herkesi AK Parti çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. AK Parti, sadece bir parti değil, yol, su, köprü, ulaşım demek. İHA, SİHA, Kızıl Elma demek. 

Ve AK Parti umut demek, Fethiye’nin, Türkiye’nin umudu demek, Türkî cumhuriyetlerin ve İslam ülkelerinin, üzülenlerin, mazlumların umudu demek... Bu umut şemsiyesi altında görev yaparken oy veren, vermeyen hiç kimseyi üzmek ya fa darılmak lüksüne sahip olamayız. Bu uygulamalarla göreve talibim, hepinizden de destek bekliyorum.” 

Kovancı’nın konuşmasının ardından tören, Turgay Öztürk’ün, Turhan Kovancı’ya çiçek ve rozet takdimi ile devam etti. Daha sonra, Kovancı da, Öztürk’e partiye hizmetlerinden dolayı plaket sundu. 

Etkinlik, AK Parti Muğla Milletvekili aday adaylarının toplu fotoğraf çektirmesi ile son buldu. 
 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Bakmadan Geçme