AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı'dan Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

  • 1008

Bayramların birlik ve beraberliği güçlendirdiği önemli günlerden birisi olduğunu kaydeden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, bu süreçte birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiğini vurguladı. Bayram vesilesi ile büyüklerin ve ihtiyaç sahiplerinin ziyaret edilmesi gerektiğini belirten İlçe Başkanı Kovancı, Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı mesajında şu ifadelere yer verdi; 
“Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan günlerdir. Toplum şuurumuzun derinleştiği, zamanın en kıymetli duraklarıdır. 

Bayram coşkusuyla manevi bilincimiz yenilenir; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız pekişir.  Bayramımızın; ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum. Bir tarafta Ramazan’ı uğurlamış olmanın hüznü, diğer tarafta da insana ait tüm güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevinci kalplerimizi dolduruyor. Ayrıca Bayram vesilesiyle, annelerimiz, babalarımız, akrabalarımız yanında; yetimleri, öksüzleri, şehit çocuklarını ziyaret etmeyi, onların da gönüllerini almayı lütfen ihmal etmeyelim. 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Fethiyeli hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyor, daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla erişmenizi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek bayramın, ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa iyilik ve hayırlar getirmesini diliyorum.”

Bakmadan Geçme