AK Parti'den Kızılay'a kan bağışı

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, ülkemizde kan ihtiyacının artması üzerine örnek bir kampanyaya imza attı. İlçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri Uğur Mumcu Parkı içerisinde yer alan Kızılay Kan Bağış Noktasında kan bağışında bulundu. İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 'Pandemi döneminde kan ihtiyacı biraz daha arttı. Hem kan bağışının arttırılması hem de vatandaşların özendirilmesi adına ilçe teşkilatı olarak bir etkinlik düzenledik. Halkımıza örnek olmak ve kan ihtiyacının karşılanması adına sosyal sorumluluk çalışması gerçekleştirdik' dedi.

  • 1381
AK Parti'den Kızılay'a kan bağışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, mahalle başkanları ve gönüllüler; Kızılay’a kan bağışında bulundular. Uğur Mumcu Parkı’nda bulunan Kızılay Kan Bağış Noktasına gelen İlçe Başkanı Öztürk ve beraberindeki heyet bilgi formunu doldurdu. Ardından genel bir muayeneden geçen gönüllüler, son olarak kan bağışında bulundular. İlçe Başkanı Öztürk kan bağışının önemine değindi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı açıklamada, “Pandemi döneminde kan ihtiyacı biraz daha arttı. Hem kan bağışının arttırılması hem de vatandaşların özendirilmesi adına ilçe teşkilatı olarak bir etkinlik düzenledik. Halkımıza örnek olmak ve kan ihtiyacının karşılanması adına sosyal sorumluluk çalışması gerçekleştirdik. Kan hemen her zaman, herkesin ihtiyacı olabilecek hayati bir sıvı. Bazı dönemlerde şehir dışından kan getirildiğini duyuyoruz. Fethiye’nin kan stokunun arttırılması için bu tür projelerin arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşlarımız kötü günleri de düşünerek, kan bağışında bulunalım. İlçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kolları üyelerimiz ile Kızılay’a kan bağışı yaptık. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme