'Adreste Nüfus Hizmeti Projesi' devam ediyor

Muğla il genelinde yeni kimlik kartı alabilmek için nüfus müdürlüklerine gidemeyen hasta, yaşlı ve engelliler için başlatılan 'evde nüfus cüzdanı' hizmeti sürdürülüyor.

  • 443
'Adreste Nüfus Hizmeti Projesi' devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hizmet kapsamında Menteşe ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde 65 yaş üstü vatandaşların yeni kimlik kartı başvuruları alındı.
İçişleri Bakanlığınca başlatılan “Adreste Nüfus Hizmeti” projesi kapsamında evlerinden çıkamayan hasta, yaşlı ve engellileri parmak izinden evrak imzalanmasına kadar tüm işlemleri nüfus memurları tarafından vatandaşların evlerinde tamamlanıyor.

Muğla’nın Menteşe İlçesi’ne Bağlı Yeşilyurt Mahalles’inde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarda “Adreste Nüfus Hizmeti” projesinden faydalandı.

Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Süleyman Boz’un girişimleri sonucunda, Menteşe İlçe Nüfus Müdürlüğünce Yeşilyurt Mahallesi’nde bulunan 65 yaş üstü tüm vatandaşların yeni kimlik kartı başvuruları, müdürlük çalışanlarının 10 iş günü süresinde ve yeşilyurt mahallesi’ne gidip-gelmeleri sonucunda Adrese Hizmet kapsamında yeni kimlik kartı başvuruları alındı.

Bu özverili ve yerinde hizmet anlayışı konusundaki memnuneyetini dile getiren Süleyman Boz, başta İçişleri Bakanlığı olmak üzere Menteşe İlçe Nüfus Müdürü Ali Fuat Yılmaz ve personeline teşekkrü etti.

Bakmadan Geçme