ADD Fethiye, Görev Dağılımını Yaptı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi, geçtiğimiz Pazar günü 13. olağan kongresini Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde gerçekleştirmişti. Genel kurul sonrasında oluşan yönetim kurulu, yaptıkları toplantı ile görev dağılımını gerçekleştirdi. Alınan karar neticesinde Nursel Türetken, ADD Fethiye Şube Başkanlığı görevine tekrar getirildi.

  • 4045
ADD Fethiye, Görev Dağılımını Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ADD Fethiye Şubesi’nde yapılan toplantıda yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri ile genel merkez delegeleri tanıtıldı. ADD Fethiye Şube Başkanı Nursel Türetken yaptığı açıklamada, “ADD Fethiye Şubesi olarak 13. olağan genel kurulumuzu 16 Şubat 2020 Pazar günü Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde gerçekleştirdik. Bizler, Atatürkçü kimliğimizle, Türk Bayrağının altında Atatürk de birleşerek Atatürk, ilke ve devrimlerinin ışığında çağdaş, laik, hukuk devleti anlayışıyla, sizlerin bize verdiği görev sorumluluğu ile bugün ADD çatısı altında toplandık” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Türetken, “17 Şubat Pazartesi günü yönetim kurulu toplantısı yaparak, görev dağılımı yaptık.Sizlere, yönetim kurulu üyelerimizi; Denetleme kurulu, disiplin kurulu, disiplin kurulu, genel merkez delegelerini tanıtmak duyurmak amacıyla bu toplantıyı düzenledik.Bugüne kadar emeği geçen tüm örgüt emekçilerine teşekkür ediyoruz. Bugünden sonra Gençlerimizle birlikte yeni projelerimizle bu bayrağı aydınlık yarınlara taşıyacağız. Cumhuriyet kazanımlarımızın, Atatürk İlke ve Devrimlerinin savunuculuğunda tüm dostlarımızı bizlerle birlikte mücadele etmeye çağırıyor saygılar sunuyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor; 
Başkan Yardımcısı Leyla Parça, Yazman Filiz Topçu, Sayman Özlem Yeşil, Üye Volkan Yuluk, Üye Armağan Baran Özmetin, Üye Kadriye Banas.

Denetleme Kurulunda Ersin Gür, Mutlu Sergen Önver ve Asım Kara’dan oluşurken; Disiplin Kurulu da Suna Kumyol, İsmail Yarbaşı ve Şahsene Camuz’dan oluştu. Fercan Akçin, Volkan Yuluk, Filiz Topçu, Ebru Oğuzhan Yeter ve Uğurcan Küçükala ise Genel Merkez Delegesi olarak seçildi. 


 

ADD Fethiye, Görev Dağılımını Yaptı
ADD Fethiye, Görev Dağılımını Yaptı
ADD Fethiye, Görev Dağılımını Yaptı

Bakmadan Geçme