• Haberler
  • Siyaset
  • Aday Saatcı, 'Ev Yıkanla Köpek Öldüren Başkandan Başkan Olmaz'

Aday Saatcı, 'Ev Yıkanla Köpek Öldüren Başkandan Başkan Olmaz'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 'Göreve gelince kaçak yapıları yıkacak' iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu. Saatcı daha önce yapılmış hiçbir yapının yıkılmayacağını belirtirken, İmar Affının çıkartılması gerektiğini belirtti. 

  • 1893

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye’nin temel sorunları hakkında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Aday Saatcı, ilçenin en temel çözülmesi gereken problemlerinin başında Körfezin temizlenmesi ve Fethiye Limanının yapılmasının geldiğini anlattı. Bunu sırasıyla Yat Çekek Yeri ve Sanayi’nin taşınmasının takip ettiğini belirten Saatcı, yeni bir imar çalışmasının yapılmasının da bu takip eden gerekliliklerden olduğunu kaydetti. “Göreve gelince kaçak yapıları yıkacak” iddiaları üzerinde açıklamalarda bulunan Saatcı, göreve geldikleri zaman hiçbir yapının yıkılmayacağını açıkladı. 

“İmar Affının Gelmesi Şart Oldu”
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, “Kaçak inşaatlarla ilgili açık yüreklikle ifade edeyim. Plan yok arkadaş. Diyorsun ki bana ben çocuğumu evlendireceğim ev yapmak istiyorum. Yapamazsın deniliyor. Neden? Çünkü plan yok. Siz yok yok derseniz vatandaş kaçağa tevessül eder. Vatandaşa nefes alacağı bir yer açacağız ki kaçağa yönlenmesin. Bir çiftçi ürünü üretirken verdiği maliyetin karşılığını alamıyorsa, 2 dönüm seradan aldığın parayı bir tane villadan alıyorsa demek ki ortada bir sıkıntı var. Konuşacak bişey yok. Vatandaşın neyine kızacağız. İmar affının gelmesi şart oldu artık. İmar affı cinayettir diyen insanlardan bir tanesiyim ama 2018 yılındaki pandemiden sonra gelinen noktaya bakılınca imar affı şart. Bunun dışında bir kurtuluş da yok. Bir de tutturmuşlar Behçet Saatcı gelirse, Karaçulha’yıÇamköy’ü yıkacakmışız diye kara propoganda yapıyorlar. Öyle şey olur mu ya. Rahmetli MüzafferDontlu’dan bize vasiyet kalan bir söz var. Ev yıkan ile köpek öldüren belediye başkanından başkan olmaz. Neyi yıkacağım ya. Benden önce yapılan işlerle benim ne işim olur.” dedi.

Bakmadan Geçme