Aday Kökten, 'Gücümüzü herkesin görmesini istiyorum'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan adayı Kökten, 'Hep beraber dağ taş demeden sahada olacağız. Bu seçimlerde ekibimiz gülecek. Önümüzdeki 5 yıl içinde ekibimiz Fethiye'de ki çalışmalara da yön verecek' dedi.

  • 598

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Deniz Atı Restoranda gerçekleştirilen yemek programına misafirler, eşleri ile katılım gösterdi. Çok iyi bir ekiple çalıştığını belirten Başkan Adayı Muhammet Kökten, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Aday Kökten, 'Gücümüzü herkesin görmesini istiyorum'

“Ekibimiz 31 Mart Gecesi Bizi Zafere Götürecek”
Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten konuşmasında, “Beraberlik ve kaynaşma yemeğine hepiniz katılım sağladığınız için teşekkür ederim. Kaç gündür sahadayız. Vatandaşlar sürekli bu ekibi nasıl yaptınız? Sorusunu soruyorlar. Gerçekten öyle bir ekip yapmışız ki, 31 Mart akşamına kadar bu ekibin neler yapabileceğini çok iyi anladım. Bu ekip 31 Mart gecesi bizi zafere götürecek ekip. Hep beraber, hep birlikte dağ taş demeden sahada olacağız. Bu seçimlerde ekibimiz gülecek. Önümüzdeki 5 yıl içinde ekibimiz Fethiye’de ki çalışmalara da yön verecek. Sizler benim için çok önemli ve kıymetlisiniz. Bizim gücümüzü herkesin görmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Aday Kökten, 'Gücümüzü herkesin görmesini istiyorum'

Bakmadan Geçme