Aday Demir, 'Sizler için varım ve sizler için olacağım'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla 5. sıra milletvekili adayı Mehmet Demir, Muğla'da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katılarak açıklamalarda bulundu.

  • 518
Aday Demir, 'Sizler için varım ve sizler için olacağım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi aday tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya ilgi yoğun olurken Muğla’dan aday gösterilen adaylar sırasıyla konuşma gerçekleştirdi. Fethiye’den 5. sıra adayı gösterilen Demir ise birlik beraberlik mesajları vererek açıklamalarda bulundu.


“Sizleri seviyorum. Sizler için varım ve sizler için olacağım”


Toplantıda konuşma gerçekleştirilen Muğla 5. sıra milletvekili adayı Mehmet Demir, “Sizlere Beşkaza’dan selam getirdim. Sizler olduğu müttedce inancımı hiç kaymetmedim. Bu yola çıakrken de örgütüme güvenerek bu yola çıktım. 35 yıldır bu örgüte hizmet ediyorum. Bir o kadar daha hizmet edeceğim. Bu yolda küskünlükleri rafa kaldıracağız. Bu yolda Genel başkanımızı Başkan görmek istiyorum. Milletvekili adayı olmam önemli değil. Önceliğimiz Kemal Kılıçdaroğlu. Bu yola çıkarken siyasetin içinde her zaman olmayı hedefledik. Bu partinin çöpünü de döktüm temizliğini de yaptım. Şimdi buradayım. Sizlere inanıyorum. Sizleri seviyorum. Sizler için varım ve sizler için olacağım” dedi.
 

Bakmadan Geçme