Aday Adayları ile Toplantı Yapıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun beraberinde Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır ve Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek ile birlikte CHP Fethiye İlçe Örgütünü ziyaret ettiler. Torun ve beraberindeki heyet, Fethiye Belediye Başkan aday adayları ile toplantı yaptı.

CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki yerel seçimi hep beraber yaşayacağız. Bende Antalya vekili olarak buraya çok uzak değilim, Fethiye’ye birçok kez geldim” ifadelerini kullandı.
CHP Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek açıklamasında, “Önemli bir süreç. Biz buraya belirleme yapmaya değil, sadece bazı şeyleri anlamaya geldik. Ne durumdayız onu görelim. Hepinize hayırlı olsun şimdiden” şeklinde konuştu.
Bakmadan Geçme

Alzaymır hastası yaşlı kadın yol kenarında ölü bulundu

Fethiyespor Son Maçına Çıkıyor, Müsabakanın Hakemi Kayseri’den

Limana hapsoldular: 5 gündür çıkamıyorlar

Terk edilmiş ev alev alev yandı! Mahalle ayağa kalktı

Tornacı: 'Hisarönü’nde Yabancı Turistlerden Yoğun İlgi Görüyoruz'

Kontrolden çıkan araç devrildi: 1’i çocuk 6 yaralı