Aday adayları Akça ve Tırban, TBMM'yi ziyaret etti

Memleket Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayları Subutay Akça ve Ünsal İsmail Tırban, Ankara'daki temaslarını sürdürüyor. 

  • 674
Aday adayları Akça ve Tırban, TBMM'yi ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir dizi ziyaret için Ankara’da bulunan Memleket Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayları Subutay Akça ve Ünsal İsmail Tırban, çalışmalarına devam ediyor. Faaliyetleri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden aday adayları Akça ve Tırban, başkentte siyasi süreci yakından takip ettiklerini belirttiler. 

Ankara programı kapsamında ilk olarak Memleket Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret eden Memleket Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayları Subutay Akça ve Ünsal İsmail Tırban, burada ilgili kurullar ile görüşme sağladılar. Daha sonra TBMM’yi ziyaret eden aday adayları Akça ve Tırban, Ankara’daki çalışmaları ve temaslarının oldukça verimli geçtiğini ifade ettiler. 

Genel merkez bazında çalışmaların sürdüğünü bildiren Memleket Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayları Subutay Akça ve Ünsal İsmail Tırban, burada gördükleri ilgi ve teveccühten dolayı yetkililere teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme