Aday adayı Tilkici üretimin önemine vurgu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Aday Adayı Tilkici, bu kapsamda Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası'na ziyarette bulundu. 

  • 551

Seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, ekonomik istikrar adına üretimin önemine vurgu yaptı. Oda Başkanı Hıra ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Tilkici, Fethiye’nin ve bölgemizdeki semt pazarlarının mevcut durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Fethiye’de faaliyet gösteren meslek odaları, üyelerinin sorunlarının çözümü hususunda özverili bir şekilde görev yapmaktadır. Ekonomik istikrar adına tarımsal üretim büyük önem arz etmektedir. Bölgemiz bu alanda geniş bir yelpazeye sahiptir. Üretim alanı ne kadar genişlerse, semt pazarlarında satışa sunulan ürünlerin fiyatlarında fazla dalgalanma olmaz diye düşünüyorum. Semt pazarlarımızın durumu hakkında da fikir alışverişi gerçekleştirdik. Çünkü vatandaşlarımızın büyük bir bölümü, mutfak alışverişlerini kendilerine en yakın pazardan yapmaktadır. İşbirliği ile bu sorunların çözümü için elimizden geleni yapmaya hazırız. Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Sayın Adem Hıra ve yönetim kurulu üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyarete teşekkür eden Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici’ye başarı dileklerini iletti.
 

Bakmadan Geçme