Aday adayı Tilkici üretimin önemine değindi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Aday Adayı Tilkici, bu kapsamda Fethiye Ziraat Odası'nı ziyaret etti. 

  • 895

Seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, tarımsal üretimin önemine vurgu yaptı. Oda Başkanı Karayiğit ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Tilkici, ürün verimliliği ve sürekliliği adına çiftçilerin her konuda desteklenmesi gerektiğini söyledi.  

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Fethiye’de faaliyet gösteren meslek odaları, üyelerinin sorunlarının çözümü hususunda özverili bir şekilde görev yapmaktadır. Fethiye Ziraat Odası, bölgemizde üretimin sürekliliği adına gayretli bir çalışma içerisindedir. Bildiğiniz gibi tarım, ilçe ekonomimizde büyük bir öneme sahip. Bu yüzden çiftçilerimiz üretirken, onlara her konuda gereken destek sağlanmalıdır. Oda başkanımız ile üreticilerin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Umarım ilerleyen süreçte işbirliği içerisinde sıkıntıların giderilmesi adına hareket edeceğiz” dedi.  

Ziyarete teşekkür eden Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici’ye başarı dileklerini iletti.
 

Bakmadan Geçme