Aday Adayı Tilkici, STK ziyaretlerini sürdürüyor 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti.  

  • 975

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, programı kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şube Başkanı Canan İzmirli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Aday Adayı Tilkici, Şube Başkanı İzmirli ve yönetimi tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Tilkici, ÇYDD’nin eğitim alanında önemli faaliyetlere imza attığını dile getirdi.  

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Geride bıraktığımız dönemde ilçe örgütlerimizi ve belediye başkanlarımız ile bir araya geldik. Belirlediğimiz program doğrultusunda şimdi bölgemizde faaliyet gösteren STK’ları ziyaret ediyoruz. Şube olarak çalışmalarınızı yakından takip etmekteyim. ÇYDD’nin özellikle eğitim alanındaki faaliyetleri, herkes tarafından büyük takdir topluyor. Sıcak karşılamanız ve konuk severliğiniz için çok teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
 
Ziyarete teşekkür eden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şube Başkanı Canan İzmirli, Aday Adayı Tilkici ve ekibine başarı dileklerini iletti.
 

Bakmadan Geçme