Aday Adayı Tilkici Sektörün Sorunlarını Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Seyyar Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası'nı ziyaret etti. 

  • 716

Sohbet havasında geçen ziyarette CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Tilkici, faaliyetleri hakkında Fethiye Seyyar Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya bilgiler aktardı. Semt pazarları ile pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen Aday Adayı Tilkici, tüm sorunları istişare ve işbirliği içerisinde çözeceklerini belirtti. Ziyarete teşekkür eden Başkan Hıra, Tilkici’ye içerisinde bulunduğu süreçte başarılar diledi.

Ziyaretini değerlendiren CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Tilkici, başkan seçildiği takdirde vatandaşlar için büyük önem taşıyan semt pazarlarının eksiklerinin ve sorunlarının giderilmesi adına özverili bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi. Aday Adayı Tilkici, sıcak karşılamalarından ve misafirperverliğinden dolayı Hıra’ya teşekkürlerini sundu.
 

Bakmadan Geçme