Aday adayı Tilkici, 'her zaman esnafımızın yanındayız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Aday Adayı Tilkici, bu kapsamda Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti. 

  • 622
Aday adayı Tilkici, 'her zaman esnafımızın yanındayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, esnafların ekonomi ve bölge kalkınması adına önemli bir rol oynadığını belirtti. Oda Başkanı Soydemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Tilkici, Fethiye’nin ve bölgemizin iş dünyasına yönelik projeleri ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulundu. 

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Fethiye’de faaliyet gösteren meslek odaları, üyelerinin sorunlarının çözümü hususunda özverili bir şekilde görev yapmaktadır. Bizler her zaman esnafımızın yanındayız. Ekonomi ve kalkınmada tüm esnaflarımızın büyük emeği vardır. Bunu hepimiz yakından biliyoruz. Esnafların sorunlarının çözümü adına biz üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Soydemir ve yönetim kurulu üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Ziyarete teşekkür eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici’ye başarı dileklerini iletti.
 

Bakmadan Geçme