Aday Adayı Tilkici, 'Fethiye ve Seydikemer Ayrı Düşünülemez'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Seydikemer İlçe Örgütünü ziyaret etti. İlçe örgütü ve partililer tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Aday Adayı Tilkici, Fethiye ve Seydikemer'in birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini belirtti. 

  • 775
Aday Adayı Tilkici, 'Fethiye ve Seydikemer Ayrı Düşünülemez'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla genelinde ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, ilçe örgütleri ve partililerden yoğun bir ilgi görüyor. CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya gelen Aday Adayı Tilkici; Muğla genelindeki faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Genel seçim sürecinde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Tilkici, projelerini de anlattı. 
CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “14 Mayıs Pazar günü genel seçimler için sandık başına gideceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında yapılacak olan bu seçim, ülkemiz ve bölgemiz için büyük önem taşımaktadır. Her zaman belirttiğim gibi Fethiye ile Seydikemer et ve tırnak gibidir. Bu iki ilçeyi birbirinden ayrı düşünemeyiz. Partimizin ilerlediğimiz bu yolda zafere ulaşabilmesi adına, hepimizin birlik ve beraberlik içinde olması gerekmektedir. Bizler içinde bulunduğumuz süreçte, gayretle ve özveriyle çalışacağız. Burada asıl hedefimiz bölgemiz ve ülkemizin daha güzel günlere ulaşmasıdır. Bizleri ilgiyle karşılayan CHP Seydikemer İlçe Başkanı Sayın Cemil Daydır, yönetim kurulu üyeleri ve kıymetli partililerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
Ziyarete teşekkür eden CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır, CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici’ye çalışmalarında başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme