Aday adayı Tilkici, 'Engelleri el birliği ile aşacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.  

  • 383
Aday adayı Tilkici, 'Engelleri el birliği ile aşacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, programı kapsamında Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Aday Adayı Tilkici, Dernek Başkanı Yaman tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Tilkici, engelli bireylere yönelik çalışmalarından dolayı Yaman’a teşekkürlerini sundu.  

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Geride bıraktığımız dönemde ilçe örgütlerimizi ve belediye başkanlarımız ile bir araya geldik. Belirlediğimiz program doğrultusunda şimdi bölgemizde faaliyet gösteren STK’ları ziyaret ediyoruz. Dernek olarak çalışmalarınızı yakından takip etmekteyim. Engelli bireylerin hayatına dokunan çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. İlerleyen süreçte de işbirliği ile engellileri birlikte aşacağız. Sıcak karşılamanız ve konuk severliğiniz için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Ziyarete teşekkür eden Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, Aday Adayı Tilkici ve ekibine başarı dileklerini iletti.
 

Bakmadan Geçme