Aday adayı Tilkici, 'Engelleri birlikte aşacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti.  

  • 463
Aday adayı Tilkici, 'Engelleri birlikte aşacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, programı kapsamında Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstün ile bir araya geldi. Aday Adayı Tilkici, Şube Başkanı Üstün tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Tilkici, engelli bireylere yönelik çalışmalarından dolayı Üstün’e teşekkür etti. 

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Geride bıraktığımız dönemde ilçe örgütlerimizi ve belediye başkanlarımız ile bir araya geldik. Belirlediğimiz program doğrultusunda şimdi bölgemizde faaliyet gösteren STK’ları ziyaret ediyoruz. Şube olarak çalışmalarınızı yakından takip etmekteyim. Engelli bireylerin hayatına dokunan çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. İlerleyen süreçte de işbirliği ile engellileri birlikte aşacağız. Sıcak karşılamanız ve konuk severliğiniz için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Ziyarete teşekkür eden Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstün, Aday Adayı Tilkici ve ekibine başarı dileklerini iletti.
 

Bakmadan Geçme