Aday Adayı Tilkici'den, FTSO'ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Aday Adayı Tilkici, bu kapsamda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 

  • 647

Seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, FTSO’nun ilçe ekonomisinde önemli bir kuruluş olduğunu belirtti. Oda Başkanı Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Tilkici, Fethiye’nin ve bölgemizin iş dünyasına yönelik projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. 
CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Fethiye’de faaliyet gösteren meslek odaları, üyelerinin sorunlarının çözümü hususunda özverili bir şekilde görev yapmaktadır. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, ilçemizin en köklü kuruluşudur. Bölgemizde ekonomik anlamda birçok önemli çalışmanın hayata geçirilmesinde önemli pay sahibi oldular. Ziyaretimiz esnasında Fethiye’mizin ve bölgemizin iş dünyasına yönelik projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. FTSO Başkanı Sayın Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Ziyarete teşekkür eden FTSO Başkanı Osman Çıralı, CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici’ye başarı dileklerini iletti.

Bakmadan Geçme