ADAY ADAYI GÜLGÜN ÇOLAKOĞLU, 'KADIN YÜKSELECEK TÜRKİYE GÜÇLENECEK'

Kuruluşundan itibaren İYİ Parti hareketinin içinde yer almaktayım.  Atatürk ilkelerine  ve Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine olan bağlılığım,  İYİ  Partinin de bu konudaki hassasiyeti bu kararımda etkili oldu.      

  • 1014
ADAY ADAYI GÜLGÜN ÇOLAKOĞLU, 'KADIN YÜKSELECEK TÜRKİYE GÜÇLENECEK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i de  uzun süredir beğenerek takip etmekteydim. Hem bir kadın siyasetçi olması hem de demokrasiye bakışı ve parlamenter sisteme geçmekle ilgili kararlı duruşu beni her zaman etkilemiştir. 
Dolayısıyla İyiler Hareketine katıldım Partimizin Muğla İl Baskanlığında Kadın Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak cesur  yürekli arkadaşlarımla birlikte birçok çalışmaya imza attık. Birçok zorlukları  aşarak büyük mesafeler katettik. 13 ilçemizdeki kadın üyelerimizle ve teşkilat mensuplarımızla bir aile sıcaklığında çesitli  etkinlikler düzenledik. Uzun süredir sürdürdüğümüz saha çalışmalarımızda .......... Kapı çalındı. Bu sayede halkımızın ve özellikle kadınlarımızın  ilgisini ve sevgisini yakından hissettik. Sorunlarını dinledik ve genel merkezimize rapor ettik. Bu vesileyle Muğlamızın ve kadınlarımızın sorun ve ihtiyaçlarını İlçeler hatta mahalleler bazında  daha yakından görme şansim oldu
 Bütün bu süreç sonunda  "Kadın Yukselecek Türkiye Güçlenecek"İlkesiyle  siyasette biz kadınlar olarak ön saflarda olmamız gerektiğini ve bunun gerçek bir ihtiyaç olduğu sonucuna vardım.
Sayın Meral Akşener’in  kadınlara ve kadın politikalarına özel bir önem verdiğini de göz önünde bulundurarak aday adayı olmaya karar verdim.          
Kadınlarımızın sorunlarına dikkat çekmek, çözüm yolları üretmek ve Muğla’yı yakından tanıyan bir Muğlalı olarak Muğla’nın sorunlarını TBMM taşımak ve sonuca ulaştırmak hedef ve inancıyla aday adayı oldum.
 

Bakmadan Geçme