ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

  • 776
ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Sohbet havasında geçen buluşmada ülke ve bölgedeki siyasi gündem üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Gürün ve Aday Adayı Tilkici, seçim sürecinde yürütülebilecek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyareti değerlendiren CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, “14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında yapılacak olan bu seçimler ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek, bu süreçteki faaliyetlerimiz hakkında bilgiler aktardık. Bunun yanında yürütebileceğimiz faaliyetlerimiz hakkında da görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme