ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ PROJELERİNİ ANLATTI  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Bodrum İlçe Örgütünü ziyaret etti. İlçe yönetimi ve partililerin yoğun ilgi ile karşıladığı Aday Adayı Tilkici, projelerini anlatırken talepleri de dinledi. 

  • 768

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdüren CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, Bodrum’da da büyük bir coşkuyla karşılandı. CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya gelen Aday Adayı Tilkici, içinde bulunduğumuz süreçte yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. Samimi bir ortamda geçen buluşma sonrasında Tilkici, vatandaşlarla sohbet etti.  

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. yılında yapılacak olan genel seçimler, ülkemiz ve bölgemiz için büyük önem taşımaktadır. Hepimiz bunun bilincindeyiz. Genel seçimlere az bir zaman kaldı. Bu süreçte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gittiğimiz yerlerde sıcak bir ilgiyle karşılanıyoruz. Bunun için belediye ve ilçe başkanlarımız ile partililerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler partimiz ve ülkemiz için gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Bu ilgi bizleri mutlu ediyor, yolumuza daha inançlı bir şekilde devam etmemizi sağlıyor” şeklinde ifadeler kullandı. 

Ziyarette teşekkür eden CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici’ye çalışmalarında başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme