ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ İLGİYLE KARŞILANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği CHP Muğla İl Örgütü'nde ilgiyle karşılandı. 

  • 478

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdüren CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, gittiği yerlerde coşkuyla karşılanıyor. CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Aday Adayı Tilkici, içinde bulunduğumuz süreçte yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. Sohbet havasında geçen buluşmada, bölgedeki siyasi gündem üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. 

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Genel seçimlere az bir zaman kaldı. Bu süreçte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gittiğimiz yerlerde sıcak bir ilgiyle karşılanıyoruz. Bunun için belediye ve ilçe başkanlarımız ile partililerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler partimiz ve ülkemiz için gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Bu ilgi bizleri mutlu ediyor, yolumuza daha inançlı bir şekilde devam etmemizi sağlıyor” şeklinde ifadeler kullandı. 

Ziyarette teşekkür eden CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici’ye çalışmalarında başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme