ADAY ADAYI AKÇA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Memleket Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Subutay Akça, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. 

  • 512
ADAY ADAYI AKÇA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milas’ın tanınmış başarılı iş insanlarından Cenker Çetin’i ziyaret eden Memleket Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Subutay Akça, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Memleket Partisi Milas İlçe Başkanı Durmuş Kırıktaş ve yönetim kurulunu ziyaret eden Aday Adayı Akça, sohbet havasında geçen ziyarette seçim sürecinde Memleket Partisi il ve ilçe örgütleri ile nasıl bir yol izleyeceklerini konuştu. 

Ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Memleket Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Subutay Akça, “Yaklaşan genel seçim öncesinde çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. Bu kapsamında Milas'ın tanınmış başarılı iş insanlarından Cenker Çetin ile Memleket Partisi Milas İlçe Başkanı Durmuş Kırıktaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettim. İstişarelerde ve değerlendirmelerde bulunduk. Bunun yanında seçim sürecinde yapılabilecek çalışmaları konuştuk” şeklinde ifadeler kullandı.
 

Bakmadan Geçme