ABDULLAH ESKİHİSARLI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

28 Temmuz'da gerçekleşecek olan DP Parti Muğla İl Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Abdullah Eskihisarlı partililer ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda buluştu. Siyasetin yeni yüzlere ve genç nesillere ihitiyacı olduğunu belirten DP Muğla İl Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, 'Siyasetin yeni yüzlere genç nesillere hele ki bu gençlik 18 yıllık bir siyasi tecrübe ile farklı bir boyut kazanınca ülke siyasetinin bu günki koşulları göz önüne alındığında çok ihtiyacı olduğu aşikardır' şeklinde konuştu.

  • 1256
ABDULLAH ESKİHİSARLI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ESKİHİSARLI, "SİYASİ HAYATIM 2003 GENÇLİK KOLLARINDA BAŞLADI"
Siyasi hayatının Yılında Gençlik kollarında başladığının altını çizen DP Muğla İl Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, "Değerli basın mensupları, Sözlerime öncelik olarak basında sansürün kaldırıldığı günün 114. Yıldönümünde doğruları tarafsızca yansıtan tüm gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramını kutlayarak başlamak istiyorum. 27 Mayıs 2007 de Doğru Yol Partisi ve Anavatan partilerinin birleşimi sonucu kurulan Demokrat Partimizin 2003 Yılında Gençlik kollarında başlayan siyasi hayatım sırasıyla 2005 yılında Eski adı Merkez ilçe şimdiki adıyla Menteşe ilçe yönetim kurulu üyeliği, 2 dönem Menteşe ilçe Başkanlığı ve şu anda içinde teşkilat başkanı olarak bulunduğum il yönetim kurulu üyeliği ile devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

ESKİHİSARLI, "ÇİZGİMİ HİÇ BOZMADIM"
Siyaset hayatına girdiğinden beri çizgisini hiç bozmadığına dikkat çeken Başkan Adayı Eskihisarlı, "18 yıllık siyasi hayatımda çizgimi hiç değiştirmeden devam etmenin gururu içerisindeyim.  Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal'ında olurlarıyla il başkan adayı olmaya karar verdim" dedi.

ESKİHİSARLI, "SİYASETİN YENİ YÜZLERE İHTİYACI VAR"
Siyasetin yeni yüzlere ve genç nesillere ihtiyacı olduğunu belirten DP Muğla İl Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, "Siyasetin yeni yüzlere genç nesillere hele ki bu gençlik 18 yıllık bir siyasi tecrübe ile farklı bir boyut kazanınca ülke siyasetinin bu günki koşulları göz önüne alındığında çok ihtiyacı olduğu aşikardır. Köklerinin 1946 ya dayanan misyon olarak en uzun ama Genel Başkanlık seviyesinde Türkiye nin en genç genel başkanına sahip partimizin özellikle Muğla da ilçe başkanlıkları düzeyinde genç jenerasyonlar artık bu işleri ele almış ve partimizin bayrağını dalgalandırmaya devam etmektedir. Mevcut il yönetimimizin olağan Genel Kurul kararı alması ile birlikte Parti büyüklerim Delegelerim ve Parti tabanından bir çok kişi ile yaptığım iştişareler sonucu 28 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı seçiminde İl başkanı adayı olmaya karar verdim. Adaylığımı sizlerin huzurunda bir kez daha Tüm Demokratlara ve Muğla halkına açıklıyorum. Adaylığımın önce Milletimize ve Partimize hayırlı olmasını diliyor, katılımınızdan dolayı siz basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.ABDULLAH ESKİHİSARLI, ADAYLIĞINI AÇIKLADIABDULLAH ESKİHİSARLI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bakmadan Geçme