8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

  • 699
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından Afet bölgesindeki vatandaşlarımız ve şehrimize gelen depremzedelerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, yanlarında olabilmek için halkımızla beraber çalışıyoruz. Yaşadığımız bu zor günlerde, bir kamu otoritesi olarak üstümüze düşen görevleri yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Bu büyük afet sonrasında hayatlarını kaybeden yurttaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde hayati role sahip olan kadınlarımız, bu zor günlerde birleştirici rolleriyle bir toplumun ayakta duran dinamiklerini oluşturuyorlar.
Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü içimiz buruk bir şekilde de olsa kutlamak istiyorum.
Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimleri ile aydınlanan Türkiye Cumhuriyeti'nde birçok Avrupa ülkesinden önce kadınlara demokratik hakları verilmiş, kadınlarımız sosyal hayatta hak ettikleri yerlerini almaya başlamışlardır.
Toplumsal yaşamın her kademesinde önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusuyla yaptıkları çalışmalarla, ülkemizin her açıdan kalkınmasında büyük pay sahibi olmuşlardır.
Bu vesileyle; toplum yaşamında her türlü fedakârlıkta bulunan, yokluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşan, her zaman yanımızda olan tüm fedakâr kadınlarımızın ve attığım her adımda bana destek veren eşimin ve kızımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.”

Bakmadan Geçme