73 yaşındaki kadın, yatağında dumandan boğularak hayatını kaybetti
Antalya'da çıkan yangında yatağından kalkamayan 73 yaşındaki felçli kadın dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. Yangın anında yaşlı kadının oğlunun annesini kurtarmak için eve girmek için çaba harcadığı ancak yoğun duman nedeniyle başarılı olamadığı öğrenildi.
Annesini kurtarmak istemiş
Oğlu ile birlikte yaşadığı öğrenilen Özdemir’in felçli olduğu için yatağından kalkamadığı ve dumandan etkilendiği öğrenildi. Öte yandan yangında hayatını kaybeden Sevim Özdemir’in oğlunun yangını fark edince annesini kurtarmak için eve girmeye çalıştığı ancak yoğun duman nedeniyle başarılı olamadığı öğrenildi.
Yaşananları anlatan yaşlı kadınını oğlu Mesut Özdemir, "Ben işten gelmiştim. Baktım dumanlar çıkıyordu. İçeri girdim, ama annemi alamadım. Ev tutuşmuştu, bende itfaiyeyi aradım" dedi.
Bakmadan Geçme
Fethiye Körfezi’ne 95 Metrelik Yük Gemisi Demirledi
Fethiye’de KPSS Yoğunluğu: Turgut Özal Bulvarı’nda Kilometrelerce Trafik
Fethiye’nin Aşçı Ablası Aynur Ozan Göre Hayatını Kaybetti
Muğla'da milyonluk takılarla ortadan kaybolan Özbek gelin şaşırttı
Özkan Hırçın’dan Fethiyespor Taraftarına Çağrı: 'Tribünler Dolmalı'
Dalaman’da Gece Saatlerinde Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı