60 Yaşından Sonra Fethiye Müftülüğü'nde Kur'an Öğrendi

Fethiye Müftülüğü'nde 3 haftadır Kur'an kursuna devam eden 61 yaşındaki Meral Özden, azmi sayesinde Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendi.

  • 890
60 Yaşından Sonra Fethiye Müftülüğü'nde Kur'an Öğrendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Müftülüğü’nde kendisiyle özel olarak ilgilenen hocaların derslerine 3 haftadır düzenli olarak devam eden Özden, azmiyle gençlere örnek oldu. Fethiye İlçe Müftüsü Kâmil Oktay, yaşına karşın yılmayan ve Kur'an okumayı öğrenen Özden’e, Kur'an-ı Kerim hediye etti. Özden, 3 haftanın ardından Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenmenin heyecanı içerisinde olduğunu söyledi. Heyecanından her gününü Kur'an okuyarak geçirdiğini anlatan Özden, bu sayede başkalarına da örnek olduğunu, kursa devam ettiğini görenlerin de Kur'an öğrenmeye heveslendiğini belirtti.

“İnşallah gençlere örnek olurum”

Allah'ın Kur'an-ı Kerim'i okuyabilmeyi herkese nasip etmesini dileyen Özden, "Bana Kur'an okumayı nasip ettiği için Rabbime şükürler olsun. 61 yaşındayım. Şimdiye kadar hayat koşturması içerisinde yüce kitabımızı öğrenmeye hiç vakit bulamamıştım. Şimdi Kur'an okumaya geçtiğim için çok mutluyum. Bu yaştan sonra Kur'an okumak gerçekten güzel. İnşallah gençlere örnek olurum,” dedi.

“Fethiye Müftülüğü’ne şükran borçluyum”

3 hafta önce Fethiye Müftülüğü’ne gelerek Kur'an öğrenmek istediğini dile getiren Özden, “Başta Müftümüz Kâmil Oktay Beyefendi olmak üzere, Şube Müdürü İsa Ünal Bey ile Kur’an hocam Fatma Reçber benimle çok ilgilendi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Fethiye Müftülüğü’ne şükran borçluyum. Ben de azmedip çok çalıştım. Gençlerimiz bir an önce Kur'an öğrensinler. Artık her gün Kur'an okuyorum. Allah herkese Kur'an okumayı nasip etsin. Allah herkesten razı olsun," diye konuştu.

İlk Kur’an-ı Kerim’i Müftülük’ten

Fethiye Müftülüğü de konuyla ilgili Facebook sayfasından fotoğraflı bir paylaşım yaparak Özden’i tebrik etti. Paylaşımda, “İlçemiz Müftülüğü’ne gelerek Kur’an-ı Kerim öğrenmek isteyen Meral Özden Hanımefendi, Kur'an Kursu Hocamız Fatma Reçber rehberliğinde, gösterdiği azim ve gayretle üç haftada Kuran-ı Kerim’i öğrenerek örnek bir çaba sergilemiştir.  Gösterdiği bu başarıdan dolayı İlçe Müftümüz Kâmil Oktay tarafından kendisine Kur’an-ı Kerim ve çeşitli hediyeler verilmiştir. Kendisine bundan sonraki hayatında sağlık ve afiyetler dileriz,” ifadelerine yer verildi.

60 Yaşından Sonra Fethiye Müftülüğü'nde Kur'an Öğrendi

Bakmadan Geçme